Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Рятувальники Волині взялися нагадувати селянам про пожежну безпеку взимку

Озвучили знову правила користуванням пічним опаленням

ДСНС

Рятувальники Волині взялися нагадувати селянам про пожежну безпеку взимку

А ще перевіряють стан утримання засобів протипожежного водопостачання

Особовий склад підрозділів Управління ДСНС у Волинській області проводить комплексні пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів для навчання громадян правил безпеки життєдіяльності, передає сайт ДСНС в області.

Зокрема, днями фахівці  Локачинського районного сектору Управління ДСНС області спільно із сільським головою Замличівської сільської ради серед жителів сіл Замличі та Залужне Локачинського району провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил громадянами правил пожежної безпеки в побуті, а співробітники Старовижівського районного сектору – у селищі Стара Вижівка.

Особливу увагу під час відпрацювання приділено одиноким громадянам та людям, що перебувають під наглядом соціальних служб.

Також рятувальники відвідали Замличівський заклад дошкільної освіти, в якому рятувальники розповіли дітлахам, що необхідно робити, аби не виникла пожежа і нагадали малечі про небезпеку перебування на водоймах взимку.

Особливу увагу під час відпрацювання приділено одиноким громадянам та людям, що перебувають під наглядом соціальних служб. Нагадали про основні правила користуванням пічним опаленням в опалювальний період та дотримання правил безпеки під час користування обігрівальними приладами.

Громадянам були вручені пам’ятки та  оновлено  інформаційні  стенди «101 інформує» на різних об'єктах населених пунктів. Під час профілактичного заходу рятувальники перевірили стан утримання засобів протипожежного водопостачання – водонапірних веж, штучних та природних водойм у цих населених пунктах.

Telegram Channel