Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Любешівській громаді відзначили день Гідності та свободи

Учні Любешівського технічного коледжу та Любешівського ліцею поклали квіти від імені громадськості до пам’ятників Едуарда Гриневича, загиблих учасників АТО та пам’ятної дошки героям Небесної Сотні.

Любешівська ОТГ

У Любешівській громаді відзначили день Гідності та свободи

21 листопада, в День Гідності та Свободи, у Любешові відзначили чергову річницю Майдану

Цього дня в Центрі культури та дозвілля селищної ради за  участю керівництва ОТГ, райдержадміністрації, районної ради, трудових колективів підприємств, організацій, установ та місцевих жителів відбувся захід, приурочений цій даті, йдеться на сайті громади.

 Учасники тематичного заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв Небесної Сотні.

Ведучі нагадали присутнім сторінки з сучасної української історії. Від тих подій минуло шість років. Вони назавжди змінили свідомість кожного українця. Знаковим є саме 21 листопада – день, коли усі небайдужі до долі України люди вийшли на Майдан Незалежності на знак протесту проти призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.

Учасники тематичного заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв Небесної Сотні. Учні Любешівського технічного коледжу та Любешівського ліцею поклали квіти від імені громадськості до пам’ятників Едуарда Гриневича, загиблих учасників АТО та пам’ятної дошки героям Небесної Сотні.

Окрім того, в рамках відзначення Дня Гідності та Свободи, у виконанні працівників Центру культури та дозвілля лунали патріотичні музичні твори, сповнені любові до України та надії на її краще майбутнє.

Цього ж дня селищний голова Олег Кух, керівники райдержадміністрації та районної ради поклали квіти до могили героя Небесної Сотні Едуарда Гриневича, що в селі Деревок.

 
Telegram Channel