Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Луцькі медики вчилися застосовувати соціальний маркетинг для профілактики захворювань

Учасники тренінгу втілюватимуть напрацьовані знання у життя!

Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей

Луцькі медики вчилися застосовувати соціальний маркетинг для профілактики захворювань

Працівників центрів громадського здоров’я пілотних регіонів - провели триденний тренінг з соціального маркетингу «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»

«Соціальний маркетинг - це марафон, але результатом стануть позитивні зміни поведінки людей», - так вважає доктор Ровіна Мерріт, керівниця відділу досліджень Національного центру соціального маркетингу та зміни поведінки Великої Британії, яка навчала фахівців центрів здоров'я з Луцька, Рівного, Львова та Херсона впродовж двох модулів тренінгу «Вступ до соціального маркетингу».

У кінцевому результаті ми очікуємо на позитивні зміни поведінки людей, що нададуть переваги суспільству у цілому.

Як впливати на людей через проекти соціального маркетингу у сфері охорони здоров'я? Як соціальний маркетинг допомагає у профілактиці захворювань та у зміні ставлення людей до свого здоров'я? Як долати стереотипи поведінки та розвіювати міфи? Вакцинація, профілактика серцево-судинних захворювань, раку молочної залози, здорове харчування дітей - проекти, розроблені впродовж 6 днів навчання. Сподіваємося, ці проекти будуть успішно втілені, зазначають у Волинському обласному центрі громадського здоров’я

«Соціальний маркетинг, як системний процес, пропонує втручання, що впливають на поведінку людини. У кінцевому результаті ми очікуємо на позитивні зміни поведінки людей, що нададуть переваги суспільству у цілому. Слухали, записували, працювали в групах, планували, креативили, навіть танцювали. А тепер з нетерпінням чекаємо на ваші успішні історії втілення усього напрацьованого у життя!», - йдеться у дописі Центру у фейсбуці.

Telegram Channel