Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Джек-пот щасливчик планує витратити на створення притулку для тварин

Бажає втілити у життя давню мрію свого старшого сина.

ТСН

Джек-пот щасливчик планує витратити на створення притулку для тварин

Харків‘янин Володимир Пупкус завдяки виграному мільйону у «Лото-Забава» планує підтримати благодійний проект

Володимир зізнається, що таким чином бажає втілити у життя давню мрію свого старшого сина зі створення притулку для тварин. «Це буде місце, куди зможуть приходити люди та вибирати собі улюбленця, щоб потім забрати додому», - розповідає про проект Володимир. Переможець лотереї щиро радіє, що виграний мільйон зможе не тільки наблизити здійснення мрії сина, але й подарувати безпритульним тваринам шанс на любов і турботу нових власників.

Володимир Пупкус почав грати у «Лото-Забава» усього кілька місяців тому, а вже 24 листопада завітав до студії улюбленої лотереї для урочистого вручення призового чека на 1 000 000 гривень. Успіх прийшов несподівано та спочатку викликав лише шок. І хоча переможець був переконаний, що пані Фортуна обов‘язково винагородить його за наполегливість, навіть не міг мріяти, що грошовий приз виявиться настільки великим.

На знімальний майданчик улюбленої лотереї новоспечений мільйонер приїхав разом із дружиною Вікторією, від якої до останнього тримав у таємниці звістку про свою перемогу, аби зробити яскравий сюрприз. Виграш 1 000 000 гривень став чудовим доповненням до родинного свята – подружжя нещодавно святкувало 30-у річницю весілля.

Володимир Пупкус переконаний, що після виграшу буде продовжувати грати ще активніше, щоб одного разу вполювати й джекпот розміром у 3 000 000 гривень.

Омріяну суму з шістьма нулями Володимиру пощастило виграти в серпні цього року. А цього виграшу могло б і не бути, якби доля не змусила чоловіка почати працювати у службі таксі. Подорожуючи містом, Володимир розробив власну схему купівлі лотерейних білетів на різних точках продажу. Несподівана тактика принесла щедрі результати. Переможець переконаний, що запорука його успіху саме у вірі в перемогу та завзятті. «Хто не грає, той і не виграє», - додає Володимир. У цьому твердженні відтепер переконана і його дружина Вікторія, а кожному шанувальнику «Лото-Забава» щиро зичить виграти свій мільйон.

Зупинятись на досягнутому новоспечений учасник «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Володимир Пупкус не збирається. Він переконаний, що після виграшу буде продовжувати грати ще активніше, щоб одного разу вполювати й джекпот розміром у 3 000 000 гривень.

Джерело: ТСН
Telegram Channel