Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
За які гроші серіал «Слуга народу» потрапив на російське телебачення? Хоч лише і на один день

Зі сцени Зеленський не раз нагадував про липецьку фабрику Порошенка. А про свої серіали забув?

Цензор.НЕТ

За які гроші серіал «Слуга народу» потрапив на російське телебачення? Хоч лише і на один день

Депутатський запит щодо умов продажу прав на трансляцію телесеріалу «Слуга народу» на російському телеканалі ТНТ підготував народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко. Про це він повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook

Зокрема, Олексій Гончаренко запитує у президента Зеленського, за яку суму «Студія Квартал 95» продала права на трансляцію і коли відбувались переговори щодо продажу серіалу. Гончаренко нагадує, що учорашнього дня на російському каналі ТНТ транслюється український серіал «Слуга народу», де головну роль грає чинний президент України.

Може Зеленський домовлявся про серіал в обмін на «формулу Штайнмаєра»?

«Написав запит особисто Зеленському, щоб дізнатися «що по чому», а саме: за яку суму «Студія Квартал 95», творцем якої є сам Володимир Олександрович, були продані права на трансляцію російському телебаченню; коли почалися переговори; коли відбувся продаж прав на трансляцію і була проведена операція», – зазначив він.

Олексій Гончаренко.
Олексій Гончаренко.

 «Анонс політичної комедії на росТБ відбувся раптово і відразу після Нормандської зустрічі, де був і глава «Газпрому», який і володіє ТНТ. Хто знає, може Зеленський домовлявся про серіал в обмін на «формулу Штайнмаєра»?» – додав Гончаренко.

P.S. Російський телеканал «ТНТ» вирізав з українського серіалу «Слуга народу» жарт про президента Володимира Путіна і в той же день скасував показ наступних серій. Тобто, як інформує «Українська правда» з посиланням на «Медузу», серіал показували тільки один день, 11 грудня – одразу після зустрічі президентів Росії і України в Парижі.

Російський телеканал «ТНТ» вирізав з українського серіалу «Слуга народу» жарт про президента Володимира Путіна і в той же день скасував показ наступних серій.

Замість «Слуги народу» в програмі телеканалу 12 і 13 грудня – серіали «Інтерни» і «СашаТаня».

Хублу не сподобалось? Ілюстрація Лентач.
Хублу не сподобалось? Ілюстрація Лентач.

 У «ТНТ» пояснили, що не збиралися показувати в ефірі більше трьох серій. Мовляв, показ перших серій був «маркетинговим ходом з підвищення упізнаваності платформи».

Ну-ну…

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel