Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині пройшла Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми забезпечення прав і свобод людини»

Підвищували правовув обізнаність.

Головне територіальне управління юстиції у Волинській області

На Волині пройшла Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми забезпечення прав і свобод людини»

Захід ініційований викладачами юридичного факультету Східноєвропейського національного університету ім.Лесі Українки в рамках тижня юридичного факультету.

Сьогодні Перший заступник начальника юстиції Волині Сергій Філюк та головний спеціаліст зв'язків з громадськістю Богдана Довгополова-Савотюк взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми забезпечення прав і свобод людини». Захід ініційований викладачами юридичного факультету СНУ ім.Лесі Українки в рамках тижня юридичного факультету.

Як підсумок поводиться наукова конференція, в якій беруть також участь адвокати, директор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, викладачі університету.

До слова, на цьому факультеті цілий тиждень проводились цікаві правоосвітні заходи для студентів задля підвищення їхньої правової обізнаності. Як підсумок поводиться наукова конференція, в якій беруть також участь адвокати, директор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, викладачі університету.

Юстиція Волині висловила слова подяки для в.о.декана юридичного факультету СНУ ім.Лесі Українки Антону Демчуку за запрошення та активну участь.

Джерело: Головне територіальне управління юстиції у Волинській області
Telegram Channel