Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Локачинському районі громада закупила книги «Волинський небесний батальйон»

Видання закупили за бюджетні кошти.

Рожищенська РДА

У Локачинському районі громада закупила книги «Волинський небесний батальйон»

Відбулась нарада з працівниками закладів культури Війницької ОТГ Сільський голова Сергій Вербицький повідомив про реформи у сфері культури, які чекають громади у 2020 році та наголосив на якості надання послуг мешканцям

Начальник гуманітарного відділу Оксана Дмитрук розповіла про чинні стандарти для моделювання мережі клубних закладів місцевого рівня, мережі публічних бібліотек, мистецьких шкіл, закладів кіномережі у Війницькій сільській раді. Головний спеціаліст гуманітарного відділу Людмила Цизь надала методичні рекомендації щодо статистичної звітності.

За бюджетні кошти придбано книги «Волинський небесний батальйон», з якими жителі сільської ради можуть ознайомитися в усіх сільських бібліотеках громади.

На нараді повідомили, що до бібліотек Війницької громади надійшло поповнення фондів від Українського інституту книги. Бібліотекарі відразу ж прийняли та поставили на облік літературу. За бюджетні кошти придбано книги «Волинський небесний батальйон», з якими жителі сільської ради можуть ознайомитися в усіх сільських бібліотеках громади.

Telegram Channel