Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Ковелі юні художники дивують розмаїттям фарб та фантазій

Кожного року конкурс радує і дивує творчими задумами.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі юні художники дивують розмаїттям фарб та фантазій

Виставка-конкурс «Зимовий калейдоскоп» двадцять п’ятий рік поспіль відбувається у місті залізничників

Днями у культурно-просвітницькому центрі  відкрито вернісаж та нагороджено переможців, інформує Ковельська міська рада.

Свої роботи представили 250 юних художників та майстрів-початківців декоративно-прикладного мистецтва. У їхніх творах переважає новорічно-різдвяна тематика. Там зібрали понад 350 малюнків та поробок.  Як і раніше, конкурсанти творчо змагалися у чотирьох категоріях, в залежності від віку.

Директор художньої школи імені Андроника Лазарчука та голова журі Олена Цьомик відзначила, що кожного року конкурс радує і дивує творчими задумами. «Майстерність та художній фах в дітей розвиваються. І фантазія теж. Теми ті ж самі, але композиції різні, несподівані. Тому, думаю, що конкурс себе виправдовує. Щораз діти демонструють свій талант та креативні ідеї. І ми, дорослі, будемо старатися, щоб ця цікавість до конкурсу не згасала », - зауважила Олена Степанівна.

Свої роботи представили 250 юних художників та майстрів-початківців декоративно-прикладного мистецтва. У їхніх творах переважає новорічно-різдвяна тематика. 

Олена Цьомик разом з секретарем міської ради Вірою Федосюк та заступником міського голови Ігорем Прокопівим вручили відзнаки та подарунки переможцям та призерам  творчих змагань.

Гран-прі виставки-конкурсу отримала Катерина Дацюк. Перемогу серед учасників віком від 13 до 15 років здобула Анна Чирук. У категорії від 10 до 12 років перше місце у Соломії Батюк та Дарини Сізих, а серед 9-річних художників перемогу святкувала Кіра Зіньчук. У категорії «декоративно-прикладне мистецтво» найкращими визнано роботи Зоряни Дубіної та Володимира Синьчука.

Чимало нагород маленькі митці отримали за високий рівень виконання та активну участь.

Telegram Channel