Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Невідому пневмонію виявили у Китаї

Невстановлена пневмонія спалахнула у місті Ухань.

УНН

Невідому пневмонію виявили у Китаї

У цій країні зареєстровано 44 випадки захворювання, що стало загадкою для медиків

Про це повідомляє УНН з посиланням на Центральне інформаційне агентство Китаю.

«Невстановлена пневмонія спалахнула у місті Ухань. Місцевий комітет з охорони здоров’я та медики повідомили, що станом на 8 годину ранку 3 січня 2020 року було виявлено 44 пацієнти із діагнозом невідома вірусна пневмонія. У тому числі 11 тяжких випадків. Ідентифікація показала, що це непоширені захворювання органів дихання, такі як грип, пташиний грип та аденовірусна інфекція», - йдеться у повідомленні.

Серед симптомів захворювання - лихоманка, частина пацієнтів має ускладнене дихання, а рентгенограма грудної клітки показує двосторонні інфільтративні ускладнення в легенях.

Зазначається, що серед симптомів захворювання - лихоманка, частина пацієнтів має ускладнене дихання, а рентгенограма грудної клітки показує двосторонні інфільтративні ускладнення в легенях.

Вказано, що за 121 людиною, що мала контакт з хворими, проводять медичні спостереження. Окрім того, повідомляється, що частина хворих вживала морепродукти. Випадків передачі захворювання повітряно-крапельним шляхом та серед медичного персоналу виявлено не було. Ідентифікація збудника та виявлення причин захворювання триває.

Telegram Channel