Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зеленський прилетів до Києва з Оману майже через добу після авіакатастрофи

До України Зеленський повернувся сьогодні уночі.

Цензор.НЕТ

Зеленський прилетів до Києва з Оману майже через добу після авіакатастрофи

Глава держави повернувся в Україну з Оману майже через добу після авіакатастрофи літака МАУ в Ірані - хоча його речниця анонсувала «термінове повернення президента в Україну» ще вранці 8 січня

Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться в матеріалі «Схем: корупція в деталях» у Facebook.

За даними видання, в аеропорт «Київ» (Жуляни) Зеленський прибув чартерним рейсом - о 2:37 ночі вже 9 січня.

Знімальна група «Схем» зафіксувала, як після приземлення до літака під'їхав автомобіль Mercedes-Benz Vito, який попрямував на Банкову і через 15 хвилин заїхав на територію Офісу Президента. У будівлі ввімкнули світло на поверсі, де розташовується кабінет президента. На вулицях довкола ОП журналісти помітили скупчення співробітників державної охорони. «Цікаво, з чиєї кишені буде оплачено цей переліт президента, вартість якого може сягати кількох десятків тисяч доларів?» - переймаються питанням журналісти.

«Цікаво, з чиєї кишені буде оплачено цей переліт президента, вартість якого може сягати кількох десятків тисяч доларів?» - переймаються питанням журналісти.

Водночас журналіст «Схем» Михайло Ткач на своїй сторінці у Facebook зазначив, що «наступного разу можна, наприклад, полетіти відпочивати на острови Фіджі. Щоб у разі екстреної необхідності повертатися дві доби, а не одну».

Нагадаємо, до Оману президент Володимир Зеленський разом з родиною полетів 5 січня. Як повідомили в ОП, візит є офіційним, однак президент скористався послугами рейсового літака, витративши власні кошти.

Джерело: Цензор.НЕТ.
Telegram Channel