Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У луцькій бібліотеці за святковим столом вивчали традиції Різдва (Фото)

Відвідувачі книгозбірні колядували з юною бандуристкою.

Центральна міська бібліотека

У луцькій бібліотеці за святковим столом вивчали традиції Різдва (Фото)

Новорічні та Різдвяні свята – одні з найулюбленіших і найбажаніших, як для дітей, так і для дорослих. Вони втілюють наші мрії і надії, радість зустрічі з рідними та близькими, тепло родинного вогнища, любов і турботу про близьких людей

Панувала святкова, родинна атмосфера і в центральноїій міській бібліотеці для дорослих. Сюди завітали читачі на бесіду «Із Різдвом і в добрий час ми вітання шлем до вас» (в рамках клубу «Затишок»). Бібліотекар Тетяна Маркусь розповіла присутнім про традиції святкування Різдвяних свят в різних куточках України. Гості заходу з радістю поділилися своїми спогадами з далекого дитинства, як святкували і святкують зимові свята в їхніх родинах. Доречним був і перегляд фільму «Різдвяний фільм» авторки Лариси Купчинської.

Вихованка музичної школи №2 Дарини Мамчур  зачарувала присутніх виконанням колядок.

Особливо сподобався виступ вихованки музичної школи №2 Дарини Мамчур ( музичний керівник Анжела Дацюк). Дівчинка зачарувала присутніх виконанням колядок. Багато ще звучало колядок, щедрівок, різдвяних історій та легенд, саме з цього постає краса, велич і сила нашого народу.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel