Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Різдвяний настрій і в Ковелі, і у Сінгапурі

Ковельчанам концерт сподобався.

kovelrada.gov.ua

Різдвяний настрій і в Ковелі, і у Сінгапурі

У Ковельській школі мистецтв за ініціативи колишньої учениці Тетяни Артемук відбувся цікавий концерт

Професійну освіту Тетяна здобула в Київській музичній академії ім. П.Чайковського та аспірантурі. Сьогодні вона живе і працює у Києві, підтримує дружні творчі стосунки з багатьма виконавцями, серед яких і учасники «Різдвяного концерту» - Олександр Корнєв (скрипка), Родіон Синчишин (скрипка) та Юліана Румянцева (фортепіано).

Родіон є студентом четвертого курсу музичної академії Сінгапуру. Там працює і Юліана, випускниця Київської музичної академії.

Творчий шлях цих музикантів пов`язаний із Сінгапуром. У 2013 році Олександру Корнєву, студентові Київської музичної академії ім. П.Чайковського, запропонували продовжити навчання в цій країні. Родіон є студентом четвертого курсу музичної академії Сінгапуру. Там працює і Юліана, випускниця Київської музичної академії. Програма концерту включала сонати для скрипки та фортепіано К.Дебюссі і М.Равеля, а також твори композиторів ХХ ст. Ковельська публіка високо оцінила виступ гостей, які створюють різдвяний настрій і в Україні, і за її межами, йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Telegram Channel