Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Через смерть двох братів - у громаді оголосили день жалоби

Медики на місці ДТП констатували смерть молодих чоловіків

t1.ua

Через смерть двох братів - у громаді оголосили день жалоби

Четверо людей загинули в шляхово-транспортній пригоді у Польщі. З них - двоє братів з села Велика Городниця Млинівського району Віктор та Андрій Мельницькі віком 28 і 29 років

Аварія сталася на старий Новий рік опівдні на висоті Любіце, що в комуні Кольбель Мазовецького воєводства.

Вантажівка зіткнулася з легковим автомобілем. Медики, які прибули на місце надзвичайної події, не виявили жодних ознак життя в людей, які були в машині.

 Як з’ясувалося, брати з Великої Городниці працювали за кордоном і займалися підприємницькою діяльністю.

- Це дуже трагічна подія. У нас четверо загиблих. Водій вантажівки не постраждав. Він був тверезий, - підтвердили у місцевому штабі Національної поліції Республіки Польща.

Як з’ясувалося, брати з Великої Городниці працювали за кордоном і займалися підприємницькою діяльністю. Вони періодично їздили на заробітки до сусідньої країни. За словами голови Ярославицької об'єднаної територіальної громади Леоніда Пруднікова, сім'ям виділять матеріальну допомогу за програмою «Милосердя». На знак скорботи за загиблими оголошено День жалоби.

Нагадаємо: у червні минулого року у Польщі біля міста Познань загинуло четверо жителів села Борбин цього ж Млинівського району. Водій
«Опеля», в якому вони їхали, не впорався з керуванням і автівка злетіла в кювет. У Польщі чоловіки працювали на заробітках.

Джерело: Валентин СТАВСЬКИЙ
Telegram Channel