Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
За декілька хвилин розпочнеться інавгурація нового ректора СНУ імені Лесі Українки

Анатолій Цьось одягне ректорську мантію.

Волинь-нова

За декілька хвилин розпочнеться інавгурація нового ректора СНУ імені Лесі Українки

23 січня 2020 року міністр освіти і науки України Ганна Новосад підписала наказ про призначення доктора наук з фізичного виховання та спорту, професора Анатолія Цьося на посаду ректора волинського вишу

Урочиста церемонія інавгурації розпочнеться об 11:00. Анатолій Цьось очолюватиме виш п’ять років: до 23 січня 2025-го.

На захід завітали: Митрополит ПЦУ Михаїл Михаїл, народний депутат Ірина Констакевич, голова обласної ради Ірина Вахович, виконувач обов’язків луцького міського голови Григорій Пустовіт, депутат міськради Ігор Поліщук, попередній ректор вишу Ігор Коцан, начальник Управління освіти, науки та молоді ОДА Людмила Плахотна, представники Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку.

Нагадаємо, що торік у листопаді Анатолій Васильович здобув перемогу на виборах очільника університету із результатом у 85% голосів виборців.

Студентам Анатолій Цьось часто цитує одне з повчань Володимира Мономаха: «Лінощі ж усьому лихому — матір, що людина вміє — забуває, а чого не вміє, того ніколи не навчиться…

Новообраний ректор — батько трьох дітей, має онуків. Студентам часто цитує одне з повчань Володимира Мономаха: «Лінощі ж усьому лихому — матір, що людина вміє — забуває, а чого не вміє, того ніколи не навчиться…».

Telegram Channel