Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Луцьку зробили ще один крок до перенесення «Центрального» ринку

До 2 лютого 2020 року дію договорів з суб’єктами підприємницької діяльності, які її здійснюють на Центральному ринку, буде припинено.

Район.Луцьк

У Луцьку зробили ще один крок до перенесення «Центрального» ринку

Депутати міської ради припинили право користування земельною ділянкою на ринку «Центральний» комунальному підприємству «Луцькі ринки»

земельною ділянкою на ринку «Центральний» на вулиці Глушець, 1. Таке рішення сьогодні прийняли депутати міської ради під час засідання 69-ї сесії. Свій голос «За» віддали 23 депутати.

Голова постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, депутат міської ради Олександр Козлюк повідомив, що комунальне підприємство на ці дії надало лист-згоду, а очищення земельної ділянки біля замку Любарта додасть Луцьку туристичної та інвестиційної привабливості.

Комунальне підприємство на ці дії надало лист-згоду, а очищення земельної ділянки біля замку Любарта додасть Луцьку туристичної та інвестиційної привабливості.

Таким чином, у зв’язку з вилученням земельної ділянки на вулиці Глушець, 1, до 2 лютого 2020 року дію договорів з суб’єктами підприємницької діяльності, які її здійснюють на Центральному ринку,буде припинено.

Разом з тим, тимчасові споруди та інші конструкції, в тому числі і паркан, які розміщені на вказаній земельній ділянці, будуть знесені шляхом демонтажу, а територію облагородять.

Відділ інформаційної роботи міської ради.

Джерело: Відділ інформаційної роботи міської ради.
Telegram Channel