Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Юний ковельчанин ромської національності малює знаменитостей

Сергію подобається малювати відомих людей, кіно і літературних героїв.

Ковельський історичний музей/ФБ

Юний ковельчанин ромської національності малює знаменитостей

Відкрили виставку графічних робіт Сергія Юзепчука

Про це повідомляє Ковельський історичний музей.

Хлопець мешкає у селі Битень Ковельського району, навчається у 10-му класі і дуже любить малювати олівцем. Він створив цілу серію графічних портретів своїх знайомих і односельців. Сергію також подобається малювати відомих людей, кіно і літературних героїв. В експозиції представлені портрети Джека Горобця, Гарі Поттера, антистресові малюнки.

Над створенням портрету хлопець працює по 4–6 годин. У родині Сергія ніхто не малював, але його дідусь був ковалем, і можливо саме це і стало мотивацією для онука зайнятися творчістю.

У родині Сергія ніхто не малював, але його дідусь був ковалем, і можливо саме це і стало мотивацією для онука зайнятися творчістю. 

Графікою юнак захоплюється давно, навіть малює портрети олівцем на замовлення. Крім того, займається спортом, любить читати, переважно, фантастику, слухає музику. Комунікабельний і позитивний, має гарні відносини з однокласниками і друзями.

Малюнки творчого ромського хлопчиця потрапили до музею завдяки небайдужим людям.

Після закінчення школи Сергій Юзепчук хотів би пов’язати своє життя із творчістю, мріє стати дизайнером інтер’єрів. Але для цього потрібно ще багато вчитися. Волонтери у даний час опікуються тим, щоб Сергій отримав наставників та розвинув свої здібності у Ковельській дитячій художній школі ім. Анроника Лазарчука.

 

Telegram Channel