Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На протипожежні заходи в медзакладах Волині потрібно понад 38 мільйонів

Грошей на протипожежні заходи в медзакладах потрібно чимало.

fakty.com.ua

На протипожежні заходи в медзакладах Волині потрібно понад 38 мільйонів

У тому числі в закладах обласної комунальної власності – майже 16 мільйонів гривень

Про це йдеться у відповіді управління охорони здоров'я Волинської ОДА на депутатське запитання Михайла Бегаля, інформує Волинська обласна рада.

Станом на 1 грудня минулого року є потреба встановити (поновити) автоматичну пожежну сигналізацію на 35 об’єктах (в тому числі 16 об’єктах обласної комунальної власності). Окрім того треба просочити вогнезахисним розчином дерев’яні конструкції покрівлі та горищ на 24 об’єктах (в тому числі на 13 обласних).

На 25 об’єктах (в тому числі 14 обласного підпоряддкування) треба демонтувати оздоблення стін та стелі, які виконані з пожежонебезпечних матеріалів.  

Також необхідно встановити протипожежні двері у електрощитових на 26 об’єктах (в тому числі на 11 обласних). На 25 об’єктах (в тому числі 14 обласного підпоряддкування) треба демонтувати оздоблення стін та стелі, які виконані з пожежонебезпечних матеріалів.

На усі ці заходи орієнтовно потрібно 38 мільйонів 445 тисяч гривень (у тому числі в закладах обласної комунальної власності - 15 мільйонів 968 тисяч гривень).

Telegram Channel