Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У волинський санаторій «Дачний» — із подарунками

Такому подарунку діти були раді.

Волинське ОДТМО/Фб

У волинський санаторій «Дачний» — із подарунками

В ігрову кімнату подарували сучасний телевізор

Приємною несподіванкою для дітей став нещодавній приїзд в оздоровницю, що входить до складу Волинського територіального медичного об'єднання, директора компанії «Mebelvdom» Олександра Лучицького, який доставив новий сучасний телевізор в ігрову кімнату, повідомляє Волинське ОДТМО.

Тепер дітвора зможе з комфортом дивитись улюблені передачі та мультфільми. Також використання сучасного Smart TV допоможе урізноманітнити корекційні заняття з ритміки, ароматерапії та музикотерапії, зробити їх більш цікавими та насиченими. Колектив санаторію дякує благодійнику за щедрий подарунок.

Використання сучасного Smart TV допоможе урізноманітнити корекційні заняття з ритміки, ароматерапії та музикотерапії, зробити їх більш цікавими та насиченими.  

У січні цього року з ініціативи Юлії Федорук та Анастасії Руденко було організовано акцію «Добро починається з тебе», яка полягала у зборі коштів на потреби санаторію для дітей з батьками «Дачний». Першочерговим завданням було назбирати кошти на апарат «Дарсонваль» для фізіотерапевтичного кабінету.

Завдяки розумінню, підтримці та небайдужості людей було придбано не тільки цей апарат, а й обладнання для залу лікувальної фізкультури, багато розвиваючих і настільних ігор, пазлів та іграшок, матеріалів для корекційних занять логопеда та психолога, Монтессорі-матеріалів.

Telegram Channel