Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку декламуватимуть польську поезію та прозу

Минулого року у конкурсі брали участь більше 60 учасників із різних областей України.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку декламуватимуть польську поезію та прозу

21 лютого 2020 рокувідбудеться XIIІ Декламаторський конкурс польської поезії і прози для мешканців України

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Метою конкурсу є розвиток українсько-польських культурних відносин, промоція української та польської літератури, а також інтеграція українців і поляків, вдосконалення артистичних вмінь, зіставлення творчих досягнень.

Учасники повинні мати повні 15 років та приготувати репертуар, якого учасник не представляв у попередніх конкурсах. До репертуару мають входити твори польської літератури польською або українською мовою. Виконавець може представляти лише одну інституцію (наприклад, навчальний заклад, заклад культури тощо).

До репертуару мають входити твори польської літератури польською або українською мовою. Виконавець може представляти лише одну інституцію (наприклад, навчальний заклад, заклад культури тощо). 

Зголошуватися до участі можна до 18 лютого, заповнивши анкету учасника (безпосередньо або за телефоном). Зголошення приймають: Наталія Катренчікова [email protected], Софія Муляр(+380979874574, +380991787532).

Лауреати, відібрані на конкурсі, візьмуть участь у XIІI Польсько-українських зустрічах майстрів слова, що відбудуться в Луцьку 3–5 квітня 2020 року.

Організатори: департамент культури міської ради, Центр культури в Любліні та Товариство польської культури імені Тадеуша Костюшка.

Telegram Channel