Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Погода на вівторок, 11 лютого: дощ з мокрим снігом, на дорогах ожеледиця

Міцніше тримайтеся на ногах!

Фото: Ресурс

Погода на вівторок, 11 лютого: дощ з мокрим снігом, на дорогах ожеледиця

У минулі часи цього дня наші пращури слухали ліс: якщо він шумів – чекали відлиги

Якою буде погода на Волині завтра:

11 лютого у Луцьку триматиметься хмарна погода. Вночi невеликий мокрий снiг та дощ. Вдень дощ з мокрим снiгом. На дорогах ожеледиця. Вiтер пiвденно-захiдний, 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура вночi близько 0°, вдень 1-3° тепла.

На теренах Волинської області синоптики також прогнозують хмарну погоду. Вночi невеликий мокрий снiг та дощ. Вдень дощ з мокрим снiгом. На дорогах ожеледиця. Вiтер пiвденно-захiдний, 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура вночi від 3°морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла

Найтепліше 11 лютого було у 1958-му році – плюс 8,5 градуса, найхолодніше – у 1956-му році – мінус 27,4 градуса.

Народний прогноз погоди:

11 лютого відзначається перенесення мощів священномученика Ігнатія Богоносця. У минулі часи цього дня наші пращури слухали ліс: якщо він шумів – чекали відлиги. Вважається, що з 3 до 11 лютого проходять сім морозних ранків, коли мороз особливо лютує. Погода цього дня часто бувала мінливою, тому про неї говорили: «і теплом приголубить, і морозом віддубасить».

Прогноз погоди на післязавтра:

А ось 12 лютого хмарнiсть буде мінливою. Невеликий мокрий снiг. На дорогах ожеледиця. Вiтер захiдний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночi від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel