Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Купичеві та Лукові патрульні організували квест для школярів (фото)

Оце так!

Фото: Патрульна поліція Волинської області

У Купичеві та Лукові патрульні організували квест для школярів (фото)

Звичайна бесіда нікого б не влаштувала, тому учні розгадували ребуси, кросворди та інші цікаві завдання

Насичено, пізнавально та корисно минула поїздка інспекторів зі зв’язків з громадськістю на Турійщину.

З найменшими школярами школі в с. Купичів патрульні разом з колегами з Турійського відділу поліції спілкувались про важливість дотримання правил дорожнього руху. Але звичайна бесіда нікого б не влаштувала, тому дітям організували справжній квест, під час якого учні розгадували ребуси, кросворди та інші цікаві завдання, повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Результат – море яскравих емоцій та гарних вражень, а головне – закріплення знань про ПДР в інтерактивній формі. Сподіваємось, діти їх дотримуватимуться!

Результат – море яскравих емоцій та гарних вражень, а головне – закріплення знань про ПДР в інтерактивній формі.

Згодом на базі Турійської ОТГ інспектори поспілкувались про принцип community policing, тобто про взаємодію поліції і громади. Особливий акцент поставили на проекті «Сусідська варта», який успішно втілюється в Луцьку.

Завдяки йому вже створюється безпечне середовище, тож і в Турійській громаді це все цілком реально. Але має бути зацікавленість усіх мешканців.

У цьому випадку так і було: послухати патрульних прийшли не лише керівник Турійського відділу поліції Анатолій Дружук та його колеги, а й представники ОТГ, громадські активісти, депутати тощо. Ця зустріч надихнула всіх на подальшу співпрацю, тож домовились обговорювати проблемні питання і в майбутньому.

Нагадаємо, що схожі зустрічі відбувались і в с.Луків.

Telegram Channel