Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
В Оман, коли там був Зеленський, прилітав секретар Ради безпеки Росії – «Схеми»

Микола Патрушев - «друга людина» після Путіна в Росії.

УП.

В Оман, коли там був Зеленський, прилітав секретар Ради безпеки Росії – «Схеми»

Президент Володимир Зеленський повернувся з Оману в Київ чартерним літаком Bombardier Global Express 6000 в той же день, коли тим же бортом в Оман прилетів секретар Ради безпеки Російської Федерації Микола Патрушев

Про це йдеться у програмі «Схеми: корупція в деталях» (спільний проєкт Радіо Свобода та телеканалу «UA: Перший»), пише УП.

За даними журналістів, 8 січня вночі із Москви в Оман прилетів чартерним літаком із бортовим номером 9H-VJN Микола Патрушев.

Ввечері того ж дня тим же бортом скористався президент Володимир Зеленський, щоб повернутися в Київ.

За даними журналістів, 8 січня вночі із Москви в Оман прилетів чартерним літаком із бортовим номером 9H-VJN Микола Патрушев. Ввечері того ж дня тим же бортом скористався президент Володимир Зеленський, щоб повернутися в Київ.

Президент прилетів до Києва майже через 19 годин після того, як в ОПУ повідомили про термінове повернення президента з Оману.

Розслідувачі також повідомляють, що за два тижні до Оману Патрушев у Москві зустрічався із мером Харкова Геннадієм Кернесом і Робертом Тедеєвим, двоюрідним братом екснардепа від «Партії регіонів» Ельбруса Тедеєва. Останні нібито їздили до Москви лікувати зуби.

Новопризначений керівник Офісу президента Андрій Єрмак протягом трьох скликань Верховної Ради працював помічником Ельбруса Тедеєва. Він також супровождував Зеленського під час візиту в Оман.

До відома: Патрушев з 1999 до 2008 року був директором ФСБ Росії. З 2008 року обіймає посаду секретаря Ради безпеки Російської Федерації. У Росії його називають «другою людиною» після президента Володимира Путіна.

 

 

Чи почули глядачі хоч щось окрім фрази «за свідченням наших джерел»?

Новий голова Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував у Фейсбуці розслідування програми «Схеми: корупція в деталях». «Де свідчення конкретних людей? Де об’єктивні дані? Чи почули глядачі хоч щось окрім фрази «за свідченням наших джерел»? Ми прагнемо діалогу, і готові коментувати факти. Основна проблема сюжету «Схем» в тому, що коментувати там нічого. Це все - неправда від початку і до кінця, і немає жодного об‘єктивного твердження, яке могло б стати реальним, грунтовним предметом для обговорення», - написав він.

 

Джерело: УП.
Telegram Channel