Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Озброєні грабіжники вкрали... близько 600 рулонів туалетного паперу через дефіцит, викликаний коронавірусом

Поліція заарештувала двох грабіжників і повернула частину рулонів.

Фото з відкритих джерел.

Озброєні грабіжники вкрали... близько 600 рулонів туалетного паперу через дефіцит, викликаний коронавірусом

По всьому Гонконгу жителі масово скуповують рис, макарони, мийні засоби

В Гонконзі біля супермаркету Wellcome озброєні грабіжники вкрали близько 600 рулонів туалетного паперу на суму приблизно 218 доларів. Дефіцит туалетного паперу викликаний тим, що через спалах коронавірусу COVID-19 жителі міста панічно її скуповують. Про це повідомляє BBC, передають Українські Новини.

Пограбування сталося в районі Монг Кок біля супермаркету Wellcome, де працівник служби доставки вивантажив рулони туалетного паперу. Три чоловіки, озброївшись ножами, напали на працівника.

Незабаром поліція заарештувала двох грабіжників і повернула частину рулонів. Пограбування сталося в районі Монг Кок біля супермаркету Wellcome, де працівник служби доставки вивантажив рулони туалетного паперу. Три чоловіки, озброївшись ножами, напали на працівника.

Влада стверджує, що чутки про брак продуктів і побутових товарів - брехня, адже їх поставка здійснюється стабільно. Але по всьому місту жителі масово скуповують рис, макарони, мийні засоби. А маски та дезинфікуючі засоби для рук купити дуже складно.

Telegram Channel