Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Підлітки-мотоциклісти травмувалися у ДТП

За фактами ДТП із мотоциклістами у Володимирі-Волинському та Нововолинську поліція розпочала кримінальні провадження.

Поліція Волині

Підлітки-мотоциклісти травмувалися у ДТП

У понеділок, 17 лютого, близько 23 години по вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському зіткнулися зустрічні автомобіль «Volkswagen Caddy» та мотоцикл «Viper». Мотоцикліста госпіталізували в травматологію

За кермом легковика перебував 43-річний житель Нововолинська. Мотоциклом керував 17-річний житель Володимир-Волинського району. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у травматологію територіально медичного об’єднання.

Цього ж дня, по 23 годині по вулиці Львівській у Нововолинську зіткнулися «ВАЗ 2107», під керуванням 60-річного місцевого жителя, та мотоцикл «Forte FT 125», за кермом якого перебував 17-річний житель Нововолинська. У результаті автопригоди тілесні ушкодження отримав мотоцикліст. Його госпіталізували у травматологію центральної районної лікарні.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху. 

За обома фактами ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо, що у понеділок, 17 лютого, у Луцьку зіткнулися чотири авто, є постраждалі.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху. 

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel