Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Поліція затримала 23-річного маневиччанина за підозрою у вчиненні розбою

Молодому чоловіку загрожує тюрма.

segodnya_ua

Поліція затримала 23-річного маневиччанина за підозрою у вчиненні розбою

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України йому загрожує, зокрема, до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.  Мова йде про розбій, поєднаний із проникненням у житло

Наприкінці грудня минулого року зловмисник через вікно проник до помешкання 67-річного жителя Маневицького району, побив його та відкрито заволодів грошима у сумі майже 1 тисяча гривень.

Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 23-річний односелець потерпілого. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмисник через вікно проник до помешкання 67-річного жителя Маневицького району, побив його та відкрито заволодів грошима у сумі майже 1 тисяча гривень.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні інкримінованого злочину, суд обрав зловмисникові запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що напередодні у Горохівському районі правоохоронці взяли під варту підозрюваного в розбої та умисному вбивстві пенсіонерки.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel