Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинські медики здобули «срібло»

Волинські медики – одні з найкращих!

Волинський ОЦЕМДМК/ФБ

Волинські медики здобули «срібло»

Команда з Луцька виборола друге місце на V міжнародному зимовому чемпіонаті бригад екстреної медичної допомоги «Кременецьке медичне ралі – 2020»

Чемпіонат відбувався 19-23 лютого. Високі результати волинських медиків у всеукраїнських та міжнародних змаганнях уже стали традицією. Неодноразово поверталися з них переможцями працівники Ратнівського, Ківерцівського відділень екстреної медичної допомоги, не підвів екіпаж «швидкої» з обласного центру і цього разу.

Лікарська бригада з Луцька здобула друге загальнокомандне місце. Цуманська фельдшерська бригада зайняла перше місце на одному з етапів.  

Директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль розповів, що участь у змаганнях брали 27 команд, з яких три іноземні.

Лікарська бригада з Луцька здобула друге загальнокомандне місце. Цуманська фельдшерська бригада зайняла перше місце на одному з етапів. Ці команди планують відправити наприкінці травня в Полтаву на всеукраїнський чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги.

Оксана Кравченко


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel