Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині ще одна смерть від грипу

Кількість госпіталізованих з приводу ускладнень грипу та ГРВІ знаходиться на рівні попереднього тижня та становить 317 осіб.

slovoidilo.ua

На Волині ще одна смерть від грипу

Цими днями в області зареєстровано летальний випадок від ускладнень грипу типу А(Н1)pdm09, що підтверджено лабораторно

Померла 47-річна мешканка Затурців Локачинського району. Жінка захворіла 10 лютого, лікувалася самостійно. Через 3 дні при зверненні до сімейного лікаря було встановлено діагноз «правобічна пневмонія». Хвору відразу госпіталізували у реанімаційне відділення районної лікарні. Наступного дня її у важкому стані перевели у відділення інтенсивної терапії Волинської обласної інфекційної лікарні, повідомляє Волинський обласний лабораторний центр. На жаль, реанімаційні заходи не допомогли...

Це вже другий у поточному році летальний випадок від грипу А(Н1)pdm09, котрий ускладнився  вірусною пневмонією.

Захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) знаходиться на високому рівні, інтенсивний показник по області вищий від епідемічного порогу на 55%. Епідемічні пороги перевищено на усіх адміністративних територіях, окрім Ковельського та Луцького районів.  

За оперативними даними встановлено, що захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) знаходиться на високому рівні, інтенсивний показник по області вищий від епідемічного порогу на 55%. Епідемічні пороги перевищено на усіх адміністративних територіях, окрім Ковельського та Луцького районів. Впродовж тижня на грип та ГРВІ захворіло понад 9 тисяч осіб, з них 56% – діти до 17 років.  

Кількість госпіталізованих з приводу ускладнень грипу та ГРВІ знаходиться на рівні попереднього тижня та становить 317 осіб.  Із них 45% із пневмонією, 21% — тяжкі гострі респіраторні інфекції.

З початку епідемічного сезону ( з 30 вересня 2019 року) вже перехворіло 12% населення області

Telegram Channel