Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Натюрморти, пейзажі, портрети – презентували у арт-галереї волинські фотомитці

І мить зупинилася у фотооб’єктиві.

Департамент культури Луцької міської ради

Натюрморти, пейзажі, портрети – презентували у арт-галереї волинські фотомитці

Учора в арт-галереї «Луцьк» відбулося відкриття звітної виставки робіт фотохудожників Волинського осередку Національної спілки фотохудожників України за 2019 рік

На виставці експонуються 32 роботи фотохудожників: Євгенія Боярчука, Вадим Павлосюк, Євгенія Тандури, Юрія Наумовича, Тетяни Наумович-Сензюк, Володимира Стахіва, Любомира Безручка, Ігора Денисюка. Серед членів спілки є учасники Національних і Міжнародних фотосалонів.

 

 Виставка не обмежена тематично, тому кожний з авторів надав серію із 4 робіт у характерній йому манері. Увазі глядача представлені портрети та вуличне фото, пейзажі та фантастика, жанрові «прямі» фотографії та фотоарт.

Виставка триватиме з 26 лютого до 15 березня.
Арт-галерея «Луцьк» (вул. Б. Хмельницького, 1).
08.30 - 17.30, вхід вільний.

Виставка не обмежена тематично, тому кожний з авторів надав серію із 4 робіт у характерній йому манері.

 

 Коротко про авторів:

- Євгеній Боярчук - знаний волинський митець, член Національної спілки фотохудожників і Міжнародної спілки фотохудожників FIAP, очолив регіональний осередок у 2017 році, надавши організації професіоналів нового творчого імпульсу.

- Євген Тандура – перший голова Волинського осередку Національної спілки фотохудожників України з моменту його створення у 1991 році. Також був головою відомого луцького фотоклубу «Промінь».

- Володимир Стахів - активно презентується на численних національних і міжнародних фотосалонах. У 2016 році він став членом Національної спілки фотохудожників України.

- Тетяна Наумович-Сензюк і Юрій Наумович – члени спілки фотохудожників України, родина митців, кожен у своїй творчій неповторності, активно працюють в обраних жанрах: у Тетяни це натюрморт і портрет, у Юрія – мінімалістичний пейзаж і портрет. Їхні світлини традиційно привертають увагу колег, глядачів фотовиставок в Україні та закордоном.

- Вадим Павлосюк – у творчому резюме популярного фотомайстра, члена Національної спілки фотохудожників більш як 10 персональних проектів, успішна творча самопрезентація на багатьох престижних виставках в Україні та закордоном.

- Ігор Денисюк – луцький відеограф, фотограф, порівняно не так давно став членом осередку. Свої фототвори презентує на регіональних та всеукраїнських імпрезах. Публіці відома його професійна діяльність у жанрах репортажу і відео-мейкінгу.

- Любомир Безручко – відомий луцький фотограф. Працює в різноманітних жанрах від пейзажів до репортажної зйомки

Telegram Channel