Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Перерізали горло та підпалили

Тіло дівчини підпалили та сховали у водяному колекторі, поблизу річки Уди.

objectiv.tv

Перерізали горло та підпалили

Жовтневий гідропарк міста Харкова – популярне для мешканців Новобаварського району місце вигулу собак. Саме тут минулої неділі власниця чотирилапого знайшла понівечене тіло дівчини

За повідомленням ГУ Нацполіції у Харківській області, на місце виїжджали керівництво обласного управління та районної поліції, слідчо-оперативна група, пересувна криміналістична лабораторія. У ході огляду місця події встановлено, що загиблій близько 20-35 років.

У двох метрах від колектора оперативники відшукали запальничку. Правоохоронці припускають, що саме за допомогою неї підпалили вбиту.

Тіло дівчини підпалили та сховали у водяному колекторі, поблизу річки Уди. До цього, як стверджують у соцмережах, бідолашній перерізали горло. Особу загиблої правоохоронці поки не встановили.

Територію водяного колектору огородили червоною стрічкою. Наразі тут працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці шукають речові докази, які могли б допомогти розкрити справу.

У двох метрах від колектора оперативники відшукали запальничку. Правоохоронці припускають, що саме за допомогою неї підпалили вбиту. Місцеві ж, у свою чергу, нічого не бачили та не чули, передає objectiv.tv.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство». Санкція – довічне ув’язнення.

Telegram Channel