Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Нехай нас захищає Слово»

3 березня вшановують тих, хто пише книги

Фото з відкритих джерел

«Нехай нас захищає Слово»

Волинська облорганізація НСПУ вітає колег із професійним святом

«Сьогодні, у третій день березня, у світі відзначають наш день - День письменника», – написала голова організації Ольга Ляснюк на своїй сторінці у фейсбуку.

«Дорогі письменники! Друзі, колеги, товариші, знайомі й незнайомі та опоненти! Можна довго й невпинно сперечатися - професія це чи ні. Сперечатися, хто знаковіший, визнаніший, геніальніший... І з цього виростають літературні дискусії, а решту стирає час... Є купа всяких дрібниць, які нас виокремлюють і роз’єднують...

Але є одне, що нас об’єднує. Його величність Слово... Най воно буде за основу кожному з нас», – пише поетеса і письменника Ляснюк.

Пані Ольга одночасно підкреслила, що «письменники - у переважній більшості ще й рушії процесів. З часів Шевченка і новітніх дисидентів це вже українська традиція. Письменники – на вістрі здобуття Незалежності нашої держави, революцій...Тому - нехай нас захищає Слово. Бо, попри все, воно було спочатку...»

«Але є одне, що нас об’єднує. Його величність Слово... Най воно буде за основу кожному з нас», – пише письменниця, авторка збірок Ляснюк.

Telegram Channel