Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Собака  врятував життя господині, яка впала у погріб

Жінки вдячні і домашньому улюбленцю, і службі порятунку

Суспільне.Суми

Собака врятував життя господині, яка впала у погріб

Подія трапилася 28 лютого на вулиці Низівській у Сумах, в одній із садиб приватного сектору

Пес породи «бельгійська вівчарка» Баффі врятував життя жінки, передає Суспільне.

 Коли літня жінка спускалася до погребу, драбина під нею зламалася. Побачивши це, Баффі стала привертати увагу її доньки, яка і викликала ДСНС. 2 березня працівники Служби порятунку завітали в гості до родини із собакою-рятувальником.

Що сталося щось недобре, відчула улюблениця господарів бельгійська овчарка Баффі. У сараї вона побачила жінку на дні погребу, і побігла кликати доньку Людмили Миколаївни, яка навіть не підозрювала, що мати пішла до підвалу.

Жінка вже збиралась йти на роботу, коли собака почав щосили привертати її увагу.

«У нас є така команда «покажи, що ти хочеш». І я її спитала, – «покажи , що ти хочеш». І вона відвела мене до сараю, і, таким чином, я побачила, що відчинені двері в сараї. Зайшовши в сарай, я побачила, що відчинений люк до погребу.

Жінки вдячні і домашньому улюбленцю, і службі порятунку
Жінки вдячні і домашньому улюбленцю, і службі порятунку

  На той час у мене першим був шок, тобто у мене були такі думки, як її буду діставати. Погреб дуже глибокий, до того ж колодязного типу. І шок, і страх, і паніка. Але, дякувати Богу, я згадала, що у нас є таки служба порятунку. Це я вперше туди зверталася. Дякувати Богу, у нас є така служба, такі хлопці, які приходять на допомогу і рятують людей», - розповіла донька потерпілої, Любов Сайко. «У нас є така команда «покажи, що ти хочеш». І я її спитала, – «покажи , що ти хочеш». І вона відвела мене до сараю, і, таким чином, я побачила, що відчинені двері в сараї. Зайшовши в сарай, я побачила, що відчинений люк до погребу. 

«Прибувши на місце виклику, ми з товаришами побачили, що жінка знаходилася в ямі на глибині близько трьох метрів. Поряд з жінкою ми розташували носилки та переложили її, закріпивши ременями для транспортування. Після цього встановили драбину-палицю та підняли її на поверхню. Після чого передали працівникам екстреної медичної допомоги», - розповів начальник 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Сум Валерій Торчицький.

Telegram Channel