Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волинські медики-інфекціоністи потребують респіраторів і захисного одягу

А хто має захистити наших медиків від коронавірусу?

sobitie.com.ua

Волинські медики-інфекціоністи потребують респіраторів і захисного одягу

Прохання про допомогу написала лікар Волинської обласної інфекційної лікарні Людмила Зубко

Жінка зазначає, що колектив приймально-діагностичного відділення працює без паніки, в звичайному режимі, втім для безпечної роботи медикам потрібні... засоби індивідуального захисту. Тож Людмила Зубко просить усіх небайдужих надати благодійну негрошову допомогу.

 

 «Я, лікар - інфекціоніст, надаю медичну допомогу всім, хто звертається до Волинської обласної інфекційної лікарні, ЗОКРЕМА, ПІДОЗРІЛИМ ВИПАДКАМ COVID-19. Колектив приймально-діагностичного відділення працює без паніки, в звичайному режимі! Дуууууже просимо меценатів і фінансово спроможних громадян НАДАТИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ у вигляді респіраторів і захисного одягу (не готівкою!!!!) для безпечної роботи! Будемо БЕЗМЕЖНО! Вдячні і, БУДЬ ЛАСКА, дотримуйтесь карантину і рекомендацій, щодо самоізоляції!» – йдеться у дописі. 

Пост волинського медика за дві години набрав тисячі переглядів і поширень та дві сотні коментарів. Люди відгукуються на заклик медиків. 

Кожен мер зобов'язаний зайти в інфекційне відділення на підвладній йому території і оцінити якість засобів індивідуального захисту! З собою непогано прихопити місцевого СБУшника.

Кілька днів тому, відомий лікар Євген Комаровський у своєму фейсбуці заявив, що «Коронавірус доб’є медиків». Лікар опублікував листування з людиною, яка представилася інфекціоністом та поскаржилася на постачання до лікарні неякісних засобів захисту. 

 

 «Кожен мер зобов'язаний зайти в інфекційне відділення на підвладній йому території і оцінити якість засобів індивідуального захисту! З собою непогано прихопити місцевого СБУшника. А поки дивіться і насолоджуйтеся. Боже, як же я цих злодюг ненавиджу...», – написав Комаровський.

Telegram Channel