Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Хто зі знаменитостей заразився коронавірусом

Подружжя Генксів бореться з коронавірусом.

youtube.com.

Хто зі знаменитостей заразився коронавірусом

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо був змушений самоізолюватися вдома — у його дружини Софі Греагуар виявили коронавірус

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді навіть написали лист підтримки Джастіну Трюдо та його другій половині. Про це повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко. До речі, багатьох вразили фото скромного інтер’єру квартири прем’єр–міністра, який працює вдома.

Але родина Трюдо — не єдині із відомих політиків чи зірок мистецтва, хто постраждав від коронавірусу. Хто ще захворів?

 Голлівудський актор Том Генкс і його дружина Рита, яким по 63 роки, під час подорожі Австралією також заразилися коронавірусом нового типу. Про це відомий актор написав на своїй сторінці в Instagram. Ось як він описав своє самопочуття: «Спочатку ми відчули себе трохи втомленими, ніби у нас з’явилася застуда та біль у тілі. У Рити виник озноб, який то з’являвся, то зникав. Також невисока температура». Як тільки Генксу та його дружині стало легше, їх виписали з лікарні — на домашній карантин.

Після цього стали жартувати – зараза до зарази не чіпляється.

 Акторка з українським корінням Ольга Куриленко, яка зіграла «подругу Джеймса Бонда» в одному з фільмів, також зізналася, що уникає людей через коронавірус. «Сиджу в ізоляції в будинку з діагнозом коронавірус. Уже майже тиждень хворію. Температура і слабкість — мої основні симптоми. Будьте обережні і сприймайте це всерйоз!» — попередила вона в Instagram.

 У дружини прем’єр–міністра Іспанії Бегонії Гомес також виявили коронавірус.

 Ну і як без Дональда Трампа? 7 березня він зустрівся із бразильською делегацією у своїй резиденції у Флориді. А згодом щонайменше у трьох її членів виявили COVID-19! Ясно, що Трамп здав тест на хворобу, виявилось — здоровісінький! Після цього стали жартувати — зараза до зарази не чіпляється.

Лія ЛІС.

Telegram Channel