Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі

А ви довіряєте гороскопам?

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 23—29 березня

ОВЕН. Не слід поспішати з новими проєктами, особливо не завершивши попередні. Важливо не спізнюватися, особливо — на роботу. Можна будувати плани на найближче майбутнє. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Удача готова вам посміхнутися. Саме зараз ви зможете розробити перспективні плани, знайти нових надійних партнерів. Не піддавайтеся спокусам, які будуть вас підстерігати. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Вам знадобляться терпіння та віра в успіх, незважаючи на можливі тимчасові труднощі. У вас усе вийде! Час багатих можливостей і надихаючих перспектив. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

РАК. Зараз вам удасться багато чого зробити, можливе навіть втілення в життя давніх задумів. Не забувайте про домашні справи, що нагромадилися. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ЛЕВ. Нові ідеї потрібно ретельно проаналізувати, звернути увагу на недоліки та усунути їх, і лише після цього почати втілювати їх у життя. Тиждень буде насиченим — знайомства, зустрічі, поїздки. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ДІВА. Можлива несподівана зміна місця проживання або роботи. Гарний час для руйнування старого і початку нового, у вас буде великий простір для вибору. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ТЕРЕЗИ. Постарайтеся бути конкретними у своїх мріях і бажаннях. Будьте морально готові до можливих змін. Причому не тільки в планах, але й в самій долі. І не бійтеся труднощів. Покажіть, на що здатні. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

СКОРПІОН. Ви зможете розслабитися й одержати задоволення. Усе буде складатися саме так, як ви прагнете, — і в коханні, і в справах. Ви дістанете солідний прибуток. Очевидно, прийшов час змінити світосприйняття та безжалісно відкинути застарілі погляди. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Вам необхідно зосередитися на робочих справах, які розраховані на перспективу. Ви будете стрімко просуватися кар’єрними сходами. Не відмовляйтеся від роботи, якою б вона не була. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Ви зараз можете здійснити практично всі свої задуми у сфері бізнесу. Боріться зі зневірою, і ваші зусилля будуть винагороджені. Але не довіряйте аферистам. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ВОДОЛІЙ. У всьому знайте міру. Особливо в їжі й в розвагах. Зараз ви приваблюєте до себе людей активністю та відкритістю. Однак чи не занадто ви розпорошуєтеся? На вас чекає багато справ, пов’язаних з вашою роботою. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

РИБИ. Тиждень підходить для аналізу ситуації. І це стосується як ділового життя, так і особистого. Подумайте про додаткове джерело доходу. Не намагайтеся відразу брати участь в усьому. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

Telegram Channel