Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Рожищенському, Іваничівському, Луцькому районах – 11 хворих із підозрою на коронавірус

Станом на ранок неділі нових підозр на COVID-2019 на Волині не було.

sobitie.com.ua

У Рожищенському, Іваничівському, Луцькому районах – 11 хворих із підозрою на коронавірус

На ранок 22 березня в області є одна особа, в якої експрес-тест показав позитивний результат, однак остаточні висновки щодо зараження зробити можна буде лише після лабораторного підтвердження методом ПЛР, повідомив начальник управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігор Ващенюк

За словами посадовця,  в області на сьогоднішній день є приблизно 100 штук експрес-тестів. Ці засоби  бувають  двох типів, у розпорядженні волинських лікарів – такі тести, які можуть розпізнати хворобу лише на 7—8 день з початку її перебігу. Наступного тижня надійде нова партія експрес-тестів, тоді й можна буде  одержати реальнішу картину із поширенням коронавірусної інфекції в області.

Станом на 10 годину ранку 22 березня в області загалом зареєстровано 11 осіб із підозрою на коронавірус.

Станом на 10 годину ранку 22 березня в області загалом зареєстровано 11 осіб із підозрою на коронавірус. Це стільки ж, як було вчора, сказав заступник начальника управління охорони здоров’я Валерій Руцький. Окрім двох пацієнтів у Волинській обласній інфекційній лікарні, є хворі з підозрілими симптомами у Рожищенському, Іваничівському, Луцькому районах.

Нагадаємо, за даними МОЗ в Україні лабораторно підтверджено 47 випадків зараження коронавірусом.

Оксана КРАВЧЕНКО.

Джерело: Оксана КРАВЧЕНКО


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel