Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Ковелі 60 школярів отримають премії міського голови

Стипендії мотивують і під час карантину не ловити ґав.

Depositphotos.com

У Ковелі 60 школярів отримають премії міського голови

Винагород удостоєні учні 6-11 класів з 9 навчальних закладів міста за вагомі здобутки в навчанні, перемоги в обласних предметних олімпіадах, конкурсах-захистах наукових робіт, творчих змаганнях

Найвищі рейтинги мають учениці ЗОШ № 10. Зокрема, Анастасія Чак одержала першість у конкурсі-захисті наукових робіт МАН, ІІ місце - в обласних олімпіадах з англійської мови та історії, ІІ — на Всеукраїнських змаганнях юних географів. Не менш успішним був цей рік і для Катерини Савчук,

47 призових місць вибороли ковельські учні на обласних олімпіадах, 23 - в конкурсі – захисті наукових робіт МАН, 5 — у міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика, четверо школярів стали учасниками фіналу Всеукраїнських олімпіад та змагань.

У трійці лідерів - учень ЗЗСО №12 Роман Коцюбчик. Чимало стипендіатів мають Ковельська міська гімназія - 14, СШ №3 ім. Лесі Українки — 9, ЗЗСО «Ліцей - №11» - 8.

А загалом 47 призових місць вибороли ковельські учні на обласних олімпіадах, 23 - в конкурсі – захисті наукових робіт МАН, 5 — у міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика, четверо школярів стали учасниками фіналу Всеукраїнських олімпіад та змагань, де виступили успішно і посіли високі місця, повідомляє сайт Ковельської міської ради.

Telegram Channel