Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У сарненській лікарні померла одна з хворих на коронавірус із Тинного. Рятувальники проводять дезинфекцію на в'їздах у село. Відео

На трьох в'їздах в населений пункт обладнані контрольно-пропускні пункти

rv.gov.ua

У сарненській лікарні померла одна з хворих на коронавірус із Тинного. Рятувальники проводять дезинфекцію на в'їздах у село. Відео

В області це друга смерть від COVID-19. На карантин 27 березня закрили усе село. Ситуацію там називають спалахом

Увечері 28 березня в реанімації Сарненської ЦРЛ померла одна з восьми хворих на COVID-19 мешканок села Тинне, 58-річна жінка. Про це повідомили у прес-службі Рівненської ОДА, передає Дзеркало тижня.

За словами лікарів, вона довго займалася самолікуванням і занадто пізно звернулася до фахівців. 

За повідомленням Рівненської ОДА, в області, станом на ранок 29 березня, нових випадків захворювання на COVID-19 не зафіксовано.

Напередодні обласний лабораторний центр дослідив 12 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на COVID-19, у жодному із зразків SARS-CoV-2 не виявлено, зокрема, і в медичного персоналу Сарненської ЦРЛ. Наразі лабораторний центр перевіряє 6 зразків.

У свою чергу, рятувальники Рівненської області здійснюють санітарну обробку техніки на в'їзді у село Тинне. Спільно з поліцейськими і нацгвардийцами на трьох в'їздах в населений пункт обладнані контрольно-пропускні пункти (встановлені намети, чергує спецтехніка та особовий склад Головного управління ДСНС в Рівненській області).

Раніше у Рівненській області підтвердили діагноз COVID-19 у дев'яти осіб. Всі підтверджені випадки стосувалися хворих з одного села, із Тинного Сарненського району.

Рятувальники спільно з поліцейськими проводять карантинні заходи на Сарненщині.

Відео ГУ ДСНС України у Рівненській області

Telegram Channel