Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Перед судом постане ковельчанин, який вчинив понад 40 крадіжок. Та ще й має сім судимостей

Чоловік завдав людям збитків майже на 90 тисяч гривень.

zaxid.net.

Перед судом постане ковельчанин, який вчинив понад 40 крадіжок. Та ще й має сім судимостей

Заледве звільнившись з місць позбавлення волі, 42-річний мешканець Ковеля знову взявся за злочинний промисел

Ковельська місцева прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення крадіжок, викрадення офіційних документів з корисливою метою і незаконного поводження з бойовими припасами сім разів до цього судимим волинянином, інформує пресслужба Волинської прокуратури.

Із жовтня 2019 року по лютий 2020 року він понад 40 разів серед білого дня заходив у приміщення магазинів, навчальних та лікарняних закладів, гуртожитків у рідному місті та викрадав там усе, що було без нагляду, – гаманці, сумочки, мобільні телефони, інструменти, продукти харчування.

Двічі йому вдалося викрасти платіжні картки, які він згодом використав, здійснюючи покупки в магазинах. Із жовтня 2019 року по лютий 2020 року він понад 40 разів серед білого дня заходив у приміщення магазинів, навчальних та лікарняних закладів, гуртожитків у рідному місті та викрадав там усе, що було без нагляду, – гаманці, сумочки, мобільні телефони, інструменти, продукти харчування. 

Усього злочинними діями ковельчанина потерпілим завдано матеріальної шкоди на майже 90 тис. грн. Окрім того, правоохоронці вилучили у чоловіка понад півсотні патронів з трасуючими кулями, які він незаконно придбав, зберігав та частину носив при собі. Нині ковельчанина обвинувачують у вчиненні цих злочинів, за які Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 7 років позбавлення волі. А подальшу його долю вирішуватиме суд.

Telegram Channel