Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Перший випадок COVID-19 виявили в мешканки Володимир-Волинського району

42-річна жінка скаржилася на утруднене дихання.

Фото: Буг.

Перший випадок COVID-19 виявили в мешканки Володимир-Волинського району

Ймовірно, жінка могла інфікуватися від рідних, які прибули з-за кордону

3-го квітня були отримані результати діагностики, що підтвердили у пацієнтки Володимир-Волинського ТМО захворювання коронавірусом. Днями до Володимир-Волинського ТМО звернулась 42-річна мешканка Володимир-Волинського району зі скаргами на утруднене дихання та підвищену температуру, повідомили на офіційному сайті Володимир-Волинської міськради.

Лікарями проведено обстеження, пройдений жінкою експрес-тест дав негативний результат. Однак медики запідозрили захворювання на коронавірус, тому направили біоматеріали на аналізи методом ПЛР. Результати діагностики підтвердили коронавірус.

В оперативному порядку було зібрано дистанційні засідання міського та районного штабів з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.  Визначено, що, ймовірно, жінка могла інфікуватися від рідних, які прибули з-за кордону.

Жінку було переміщено до Волинської обласної інфекційної лікарні.

ОНОВЛЕНО. Стало відомо, що жінка-підприємець проживає у селі Підгайці Володимир-Волинського району, проте працювала у Володимирі-Волинському в місцевому магазині.

Як повідомили БУГу, рідня жінки близько двох тижнів тому повернулася з Арабських Еміратів.

На даний час медики та поліція проводять роботу з колом контактних осіб, проводиться дезінфекція ймовірних місць перебування хворої. Як повідомили БУГу, рідня жінки близько двох тижнів тому повернулася з Арабських Еміратів.

Telegram Channel