Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рейтинги «Європейської солідарності» та «Слуги народу» в Києві майже зрівнялись

У столиці партії Зеленського та Порошенка ідуть «ніс в ніс».

Фото Ліга.

Рейтинги «Європейської солідарності» та «Слуги народу» в Києві майже зрівнялись

За партію Зеленського готові голосувати 22,3% киян, за партію Порошенка «Європейська солідарність» - 18,6%

На 10% у порівнянні з груднем минулого року впав рейтинг партії «Слуга народу» в Києві, майже на стільки ж виріс рейтинг «Європейської солідарності». Про це свідчать дані опитування, яке провела група «Рейтинг» на початку квітня. «Слуга народу» зберегла лідерство, але її рейтинг значно знизився: за партію готові проголосувати 22,3% серед тих, хто збирається йти не вибори і визначився. У грудні 2019 року «слуг» підтримувати 32,2% киян.

Помітно зросла підтримка партії «Європейська солідарність». Якщо у грудні минулого року її підтримували 8,9% киян, то зараз вона майже зрівнялась із СН – за неї готіов голосувати 18,6% опитаних.

Помітно зросла підтримка партії «Європейська солідарність». Якщо у грудні минулого року її підтримували 8,9% киян, то зараз вона майже зрівнялась із СН – за неї готіов голосувати 18,6% опитаних. На третьому місці партія голови столиці Віталія Кличка «Удар», її підтримують 13,5%, це на 1,1% більше, ніж у грудні минулого року. 9,4% могла б отримати на виборах у Київраду «Батьківщина», 7,2% - ОПЗЖ, 5,9% - «Голос».

Опитування провели 4-7 квітня по телефону, опитано 2000 респондентів.

Джерело: Ліга.
Telegram Channel