Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцький студент - переможець всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Вітаємо із перемогою та бажаємо нових звершень!

ЛНТУ

Луцький студент - переможець всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Студент групи Мм-11 (ІПВ) кафедри технологій і обладнання переробних виробництв Луцького НТУ Сергій Онєгін став переможцем Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з освітньої спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за напрямом «Технологія переробки продукції тваринництва»

Конкурс проводився  07 квітня 2020 року на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету. 

Для участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт надійшло у межах секції «ТВПТ» – 22 роботи із 11 ЗВО та у межах секції «ТППТ» – 14 робіт із 6 ЗВО, - йдеться на сайті ЗВО.

Для участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт надійшло у межах секції «ТВПТ» – 22 роботи із 11 ЗВО та у межах секції «ТППТ» – 14 робіт із 6 ЗВО.

У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину із метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «ТВППТ» у формі підсумкової науково-практичної конференції у 2020 році не проводився. Переможців конкурсу визначено на підставі результатів першого етапу ІІ туру, що є дозволеною формою, згідно з листом Міністерства освіти і науки України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 12.03.2020 року № 22.1/10-713.

За результатами рецензування робота Сергія на тему: «Розробка технології переробки насіння льону олійного з отриманням продуктів функціонального призначення та сировини для виробництва комбікормів» отримала позитивні відгуки, а її автор нагороджений дипломом ІІІ ступеня.

Наукова робота виконана під керівництвом к.т.н., доцента кафедри технологій і обладнання переробних виробництв Тараймович Ірини Володимирівни.

Джерело: ЛНТУ
Telegram Channel