Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Медпрацівники КП «Луцький центр первинної медичної допомоги №2» публічно дякують священнику за чуйність

Він уміє підтримати і молитвою і доброю справою.

Фото КП «Луцький центр первинної медичної допомоги 2» .

Медпрацівники КП «Луцький центр первинної медичної допомоги №2» публічно дякують священнику за чуйність

Чоловік підвозить їх на роботу

Медичні працівники КП «Луцький центр первинної медичної допомоги №2» у соцмережі фейсбук подякували отцю Миколаю за чуйність.

Колектив КП «Луцький центр первинної медичної допомоги №2» висловлює слова найщирішої вдячності отцю Миколаю за його добру справу, за сердечне тепло, за небайдужість !!! Дякуємо та бажаємо здоров’я на многії літа!!!

При КП «Луцький центр первинної медичної допомоги №2» діє капличка Святої і Праведної Анни, яку очолює отець Миколай. Кожного разу, звершуючи молебень, він молиться за усіх мирян та особливо за медичних працівників, бо саме на їхню долю припала боротьба з новою коронавірусною інфекцією COVID-19. А ще в цей нелегкий час, коли в умовах карантину скасували пасажирські перевезення, отець Миколай надає свій особистий транспорт, підвозячи наших медиків на карантинні блок-пости міста. Колектив КП «Луцький центр первинної медичної допомоги №2» висловлює слова найщирішої вдячності отцю Миколаю за його добру справу, за сердечне тепло, за небайдужість !!! Дякуємо та бажаємо здоров’я на многії літа!!!

Telegram Channel