Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Суд відправив Чорновол під цілодобовий домашній арешт

Проросійський реванш стався: фактично Тетяну Чорновол судять за Майдан.

Фото Цензор.НЕТ

Суд відправив Чорновол під цілодобовий домашній арешт

Печерський районний суд Києва обрав для колишнього народного депутата Тетяни Чорновол запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту

Суд зобов'язав Чорновол прибувати на виклики слідчих і суду, також повідомляти про зміну місця проживання та роботи, здати закордонний паспорт і носити електронний засіб контролю.

Народний депутат від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко зазначила в фейсбуці, що суддя Сергій Вовк відхилив клопотання всіх народних депутатів, які просили взяти Тетяну Чорновол на поруки, пише Цензор.НЕТ.

Народний депутат від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко зазначила в фейсбуці, що суддя Сергій Вовк відхилив клопотання всіх народних депутатів, які просили взяти Тетяну Чорновол на поруки.

«До 8.06 посадили Таню на домашній арешт. Не зважаючи на те, що у неї маленькі діти і старі батьки, якими вона займається і тепер елементарно не зможе виїхати навіть в супермаркет або на лікування зламаної в ДБР ноги. Рішення Вовка тільки підкреслює політичний підтекст справи і мету мстивих замовників - закрити рот і закрити Таню в будинку, щоб не лазила зеленими парканами влади», - написала нардеп.

За словами Чорновол їй пред’явили підозри за 8 статтями включно з умисним вбивством з обтяжуючими обставинами, перешкоджанням діяльності Партії регіонів, викраденням людини, побоями і мордуваннями, заподіянням тілесних ушкоджень та організацією масових заворушень, які призвели до загибелі людей.

Джерело: Цензор.НЕТ.
Telegram Channel