Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Дівчинка з волинського села мріє про велику гімнастику

Як витончено!

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Дівчинка з волинського села мріє про велику гімнастику

І тому щоразу добирається на тренування до обласного центру

Угринів – село Горохівського району, відоме на Волині своїм комфортом, достатком, затишком. Жити на освітлених вулицях, користуватися рівненькою асфальтівкою, сучасними будинком культури і бібліотекою,  радіти гарно оплачуваній роботі – є звичайною потребою кожної людини. На жаль, переважна більшість українських селян ще не мають таких зручностей, якими користуються угринівці, відколи на їх землях хазяйнує керівник ПОСП імені Шевченка, заслужений працівник сільського господарства України Андрій Турак. 

У ЗОШ І-ІІІ ступеня села Угринів всі умови, дизайн, інвентар – європейські, а мрії в дітей крилаті від натхення та мудрості батьків і вчителів. У цьому переконалися цієї весни. За кілька днів до оголошення карантину в зв’язку з пандемією коронавірусу життя навчального закладу однаково бурхливо вирувало в його кабінетах і в коридорах, бо після закінчення уроків усі діти  знаходили заняття до душі. 

На перерві познайомилася з шестикласницею Юлією Грищук. Дівчинка під музику виконувала …  складні вправи зі стрічкою, що теж побачиш далеко не в кожній сільській школі.

Дівчинка під музику виконувала …  складні вправи зі стрічкою, що теж побачиш далеко не в кожній сільській школі.

Де навчається одній із найбільш видовищних і витончених спортивних дисциплін?

Шестикласниця ЗОШ І – ІІІ ступеня села Угринів Юлія Грищук. Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.
Шестикласниця ЗОШ І – ІІІ ступеня села Угринів Юлія Грищук. Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

 Надзвичайно жіночним видом спорту займається в одній із спортивних  шкіл Луцька зі семи років. На тренування до  Наталії Володимирівни Данилюк  її возить тато Роман Володимирович. Мама Ольга Володимирівна викладає угринівським учням німецьку й англійську мови. До слова, директор школи Євгенія Дудко відрекомендувала Юлю дуже старанною і скромною гордістю школи.

Як витончено!
Як витончено!

 Протягом чотирьох років Юлія Грищук була учасницею багатьох престижних змагань із художньої гімнастики в Україні, в її столиці Києві, а нещодавно – і в польській Варшаві. На дорозі до великого спорту вона дуже багато й завзято тренується і вірить, що присвятить рідному Угринові ще багато перемог. А поки що мріє, щоб якнайшвидше закінчився карантин.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel