Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У прикордонному з Волинню польському селі контрабандисти скинули з дельтапланів сигарети

Виявлено сигарет на 5 000 злотих.

Фото: lublin112.pl

У прикордонному з Волинню польському селі контрабандисти скинули з дельтапланів сигарети

На ділянці кордону, що охороняється підрозділом прикордонної служби річки Буг, вкотре вдалося запобігти незаконному перевезенню тютюнових виробів через кордон за допомогою дельтапланера. Прикордонники затримали двох чоловіків, які відповідали за фіскальне правопорушення та невиправдане перебування в районі державного кордону під час епідемії

Днями співробітники відділу прикордонної служби річки Буг із об’єкту Дорогуська, спостерігаючи за державним кордоном, помітили літаючий об’єкт, що рухався на великій висоті. Він рухався зі сходу в бік території Польщі. Правоохоронці встановили місце в гміні Дорогуськ, в якому дельтаплан кидав ящики, як виявилося згодом, наповнений незаконними акцизними товарами.

На місці звідки вони утекли, були виявлені пакунки, наповнені нелегальними сигаретами на суму майже 5000 злотих. 

Коли прикордонники прибули на місце, транспортний засіб почав втікати. Після переслідування водія та пасажира транспортного засобу затримали. Як виявилося, чоловіків, що тікають, які були мешканцями області, вже затримували у зв’язку з вчиненими фіскальними правопорушеннями. На місці звідки вони утекли, були виявлені пакунки, наповнені нелегальними сигаретами на суму майже 5000 злотих. Ймовірно, це була лише частина контрабанди, яку планували передати до Польщі.

 

 У цій справі розпочато підготовче провадження щодо незаконного перетину державного кордону, використовуючи для цього літак. Зараз затримані чоловіки несуть кримінальну відповідальність за вчинення фіскального правопорушення та невиконання встановлених обмежень, наказів та заборон у зв'язку з поточним станом епідемії.

Джерело: lublin112.pl
Telegram Channel