Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Рятувальники запобігли загорянню сухотрав’я поблизу Луцька

Палій буде притягнутий до адмінвідповідальності.

Фото: УДСНС України у Волинській області

Рятувальники запобігли загорянню сухотрав’я поблизу Луцька

Громадянам, які не дотримувалися вимог пожежної безпеки та всупереч здоровому глузду таки випалювали посуш, наголошено на адміністративній відповідальності за спалювання сухої рослинності

Під час вихідних на території Луцького району фахівці Луцького МРВ Управління ДСНС України у Волинській області провели рейди для виявлення паліїв сухої трави та роз’яснювальну роботу з ними.

Працівники ДСНС змусили чоловіка загасити вогонь і роз’яснили, що продукти горіння сухої рослинності створюють загрозу для здоров’я громадян та пожежної безпеки екосистем.

Громадянам, які не дотримувалися вимог пожежної безпеки та всупереч здоровому глузду таки випалювали посуш, наголошено на адміністративній відповідальності за спалювання сухої рослинності.

Окрім цього,  рятувальникам вдалося запобігти загоранню сухотрав’я, спричинену мешканцем села Зміїнець Луцького району Юрієм Р., який спалював суху рослинність уздовж автотраси. Працівники ДСНС змусили чоловіка загасити вогонь і роз’яснили, що продукти горіння сухої рослинності створюють загрозу для здоров’я громадян та пожежної безпеки екосистем. Про цей випадок повідомлено екоінспекцію, палій буде притягнутий до адмінвідповідальності.

Джерело: УДСНС України у Волинській області
Telegram Channel