Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ківерцях перевірять благоустрій біля приватних садиб

За результатами обстеження вулиць Холмська, І. Франка та Січових Стрільців від 15 квітня 2020 року громадянам винесено 23 приписи

Фото із сторінки Ківерцівської міської ради у Facebook.

У Ківерцях перевірять благоустрій біля приватних садиб

Ківерцівська міська рада інформує мешканців вулиць Залізнична, Літописна та Воровського про те, що 28 квітня 2020 року буде здійснено перевірку щодо дотримання громадянами «Правил благоустрою в м. Ківерці»

 

 «Нагадуємо, що жителі приватного сектору зобов’язані утримувати прилеглу до свого будинку земельну ділянку в належному санітарному стані. Складування піску, щебеню, дров та будівельних матеріалів вважається порушенням правил благоустрою», - йдеться у повідомленні Ківерцівської міської ради у Facebook.

 

 

Зазначаємо, що подібні перевірки не повинні викликати обурення серед населення, оскільки метою заходів є підвищення рівня благоустрою прилеглої до будинків території

Міськрада також повідомляє, що за результатами обстеження вулиць Холмська, І. Франка та Січових Стрільців від 15 квітня 2020 року громадянам винесено 23 приписи та рекомендовано усунути порушення в 15 денний термін.

 

 Зазначаємо, що подібні перевірки не повинні викликати обурення серед населення, оскільки метою заходів є підвищення рівня благоустрою прилеглої до будинків території (земель загального користування). Ряд виявлених порушень по вулицях Холмська, І. Франка та Січових Стрільців публікуємо на фото, йдеться у повідомленні за підписом начальника відділу капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради Богдана СУРМИКА.

 

 

Telegram Channel