Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У військовому автомобілі під час пожежі загинув чоловік

Причини займання встановлюють правоохоронці.

Фото lv.dsns.gov.ua.

У військовому автомобілі під час пожежі загинув чоловік

Коли вогнеборці приули на місце загоряння,весь ЗІЛ вже був у вогні

Сьогодін о 02:45 на диспетчерський пункт «служби 101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Судова Вишня по вул. Станційна на вантажній платформі залізничного вокзалу «Судова Вишня» в вантажному автомобілі «ЗІЛ 131», який належить Міністерству оборони України. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Львівській області.

На місці пожежі постраждав чоловік 1967 року народження , який отримав 60% опіки тіла, тулуба, обличчя та рук 2-3 ступенів. Погасивши осередок вогню, було знайдено ще одного чоловіка в середині автомобіля, медики констатували в нього смерть. 

На місце пожежі було направлені відділення 56-го пожежно-рятувального поста та 26-ої пожежної частини м. Мостиська. Прибувши на місце займання, весь автомобіль був у вогні, на місці пожежі постраждав чоловік 1967 року народження , який отримав 60% опіки тіла, тулуба, обличчя та рук 2-3 ступенів. Погасивши осередок вогню, було знайдено ще одного чоловіка в середині автомобіля, медики констатували в нього смерть.

Пожежу було локалізовано о 03:14 та ліквідовано 03:24. Вогнем було знищено автомобіль. Вдалось врятувати 2 сусідні автомобілі від займання та знищення. Було залучено 6 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Причини займання встановлюють правоохоронці.

Telegram Channel