Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Херсонщині фермер дарує тюльпани зі свого поля медикам

За кілька тижнів у різні населені пункти віддали більше десяти тисяч квітів.

Фото з сайту Каховської ЦРЛ.

На Херсонщині фермер дарує тюльпани зі свого поля медикам

Зрізати і доставляти квіти до лікарень запросили знайомих волонтерів

Віталій Шакало — фермер із с. Любимівка Каховського району Херсонщини. На кількох гектарах він висаджує тюльпани. Уже кілька років поспільорганізовував фестиваль «Маленька Голландія».  Як інформує сайт «Дня», цього року заради безпеки у фермерському господарстві вирішили не проводити навіть індивідуальні екскурсії. Однак Віталію порадили цікаву ідею, як його квіти можуть порадувати інших. «Одна з наших підписниць у соцмережі порадила: цю красу можна подарувати медикам. Ми вирішили втілити цю ідею», — каже фермер.

«Одна з наших підписниць у соцмережі порадила: цю красу можна подарувати медикам. Ми вирішили втілити цю ідею», — каже фермер.

Зрізати і доставляти квіти до лікарень запросили знайомих волонтерів, адже Віталій працює на своєму полі удвох із дружиною і не завжди має час, аби розвезти подарунки. За кілька тижнів, каже Віталій, у різні населені пункти Херсонщини віддали більше десяти тисяч квітів.

«Коли люди дізналися про нашу ініціативу, почали дзвонити і приїжджати за тюльпанами з інших селищ і міст. Ми не проти. Нехай квіти радують якомога більше людей. Далі у нас по плану цвітіння лілій. Сподіваюсь, до цього часу карантин мине і ми зможемо показати цю красу всім охочим», — говорить Віталій Шакало.

Telegram Channel