Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Зеленського втрачають контроль над ситуацією в країні, це може призвести до хаосу

Чи зможе Зеленський зупинити стихійний вихід українців з карантину?

Фото Обозреватель.

У Зеленського втрачають контроль над ситуацією в країні, це може призвести до хаосу

Це не лякалка – це те, до чого треба бути готовим. Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Ростислав Павленко

«Це означає, що зараз дуже велика увага має бути прикута до громад. Тому що зараз в місцях, де живуть люди, дуже багато чого залежатиме від того, як місцева влада справиться чи не справиться з таким стихійним виходом з карантину», – переконаний Павленко. Він наголосив, що подвійні стандарти влади руйнують її авторитет серед громадян.

Ростислав Павленко.
Ростислав Павленко.

 

Після «Велюра», після того, що люди наочно побачили, що одним карантин, а інші можуть собі «штаби» в ресторанах створювати, і в містах, і в селах дуже багато буде такого: раз ви так з нами – то і ми так з вами.

«Після «Велюра», після того, що люди наочно побачили, що одним карантин, а інші можуть собі «штаби» в ресторанах створювати, і в містах, і в селах дуже багато буде такого: раз ви так з нами – то і ми так з вами. Але щоб не вийшло так, що це породить більше проблем», – застерігає Павленко.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel